سیمونه می گوید: غیر ممکن کلمه ای ست که تنها در دیکشنری (فرهنگ لغت) وجود دارد.
این کوه نورد ایتالیایی که فاتح چهار قله هشت هزار متری در زمستان می باشد می گوید که نانگاپاربات بزرگترین قله روی زمین است. به گفته او این قله به قدری بزرگ است که می توان دو اورست یا دو کی ۲ را در آن جا داد.
در صعود زمستانی نانگا محمد علی سدپارا اولین شخصی بود که به قله نانگاپاربات که به کوه قاتل مشهور است, رسید. این قله نهمین قله مرتفع جهان در بین ۱۴ قله بالای هشت هزار متری ست.
سیمونه می گوید که صعود یک هشت هزاری در زمستان به دانش, تجربه و روحیه تیمی بستگی دارد. سیمونه اضافه می کند که کوهستان کوه نوردان رو نمی کشه بلکه تصمیمات اشتباه آنها باعث کشته شدنشان می شود. نقطه قوت این تیم درک چالش پیش رویشان, صبر و حوصله و قدرت تحمل شان بود.
صعود این تیم از جبهه دایامیر بود (این قله سه مسیر برای صعود دارد … دایامیر.. مسیر شل و جبهه کینشوفر) و اولین نفر یعنی علی سدپارا ساعت ۳ بعد از ظهر و دومین و سومین نفر یعنی سیمونه و الکس ۳۷ دقیقه بعد به قله رسیده اند.
زمستان سال گذشته علی و الکس مسیر اشتباهی را انتخاب کردند که به بم بست رسیدند و مجبور شدند از ۳۰۰ متری قله برگردند. الکس تکسیکون می گوید که ۵۰۰ متر نهایی قله سخت ترین مرحله صعوده.. چرا که مسیری بسیار شیب دار و صخره ای ست. الکس که اهل اسپانیا ست, بسیار با تجربه است او چندین تلاش زمستانی دارد و سابقه صعود به ۱۲ قله بالای هشت هزار متری را نیز در کارنامه خود دارد و به گفته خودش از هیچ صعود به اندازه این یکی لذت نبرده است..
تامارا لونگر که در این کنفرانس حضور داشت گفت که پدر مادرش او را به صعود نانگا تشویق می کردند. او می گوید که نانگا رویای من بود ولی من انرژی زیادی از دست داده بودم چون قبلا بالا آورده بودم و به همین خاطر می دونستم که اگر ادامه بدم برگشت سختی خواهم داشت و به همین دلیل تصمیم گرفتم از ۱۰۰ متری قله برگردم.
سیمونه می گوید پاکستان بیشتر از ۵ قله برای ارائه به گردشگران دارد. او می گوید این کشور خطرناک تر از آمریکا یا حتی ایتالیا و نپال و دیگر کشورها نیست. او در نهایت با تعریف از علی سدپارا گفت که ما افتخار میکنیم که تاریخ توسط یک پاکستانی نوشته شده است.
با نظر در خصوص غیر ممکن موافقم